WOODMART COLLECTIONS

FEATURED CATEGORIES

WoodMart is a powerful eCommerce theme for WordPress.

Προσφορές (15)

Apple (76)

AYTOKINHTOY-MHXANHΣ (11)

Bluetooth (38)

Gaming Ακουστικά (49)

WOODEN ACCESSORIES

FEATURED PRODUCTS

Visit our shop to see amazing creations from our designers.
BEST SELLERS
  • BEST SELLERS
  • FEATURED
  • SALES

30*60cm Extra Large Gaming Mouse Pad Black Red

10,00
Με αντιολισθητική βάση που του επιτρέπει να παραμένει σταθερό, όση δύναμη κι αν εφαρμόζεται κουνώντας το ποντίκι πάνω του. Κατάλληλο για όλους τους τύπους αισθητήρων, οπτικούς και laser.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί τα υλικά κατασκευής είναι ποιοτικά.

360 Degree Rotating Mount Holder

15,00

Βάση στήριξης κινητών 360 Degree Rotating Mount Holder για μοτοσυκλέτες. Η βάση διαθέτει υποδοχή για να τοποθετηθεί στο καθρέπτη της μοτοσυκλέτας. Η στήριξη της συσκευής στη βάση γίνεται με θήκη. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι προστατευμένη από σταγονίδια νερού, τη σκόνη και τον αέρα. Παράλληλα, διαθέτει περιστροφή για πιο εύκολη ρύθμιση της επιθυμητής θέσης της συσκευής.

Aerobull Nano French Bulldog-G29 Ηχείο Bluetooth 6W με Ραδιόφωνο και 5 ώρες Λειτουργίας Yellow

27,00

Το φορητό bluetooth ηχείο με ισχύ 6 watt, περιέχει εσωτερικά δύο full-range ηχεία για στερεοφωνικό ήχο. Mε μια πλήρη φόρτιση, σας προσφέρει έως 5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον διαθέτει ραδιόφωνο για να ακούτε τους αγαπημένους σταθμούς και hands free για να μιλάτε άνετα μέσω της ανοιχτής ακρόασης.

Βασικά Χαρακτηριστικά Σύνδεσης
  • Ενσύρματη Σύνδεση: AUX / 3.5mm, MicroSD
  • Ασύρματη Σύνδεση: Bluetooth

Aerocool Aero One Mini Tower Case Black

64,78
Θήκη μίνι πύργου υψηλής απόδοσης με γυάλινο πλαϊνό πάνελ με σκληρυμένο γυαλί για να προβάλλετε το εσωτερικό της εξέδρας σας. Ο σχεδιασμός των μπροστινών πινάκων ματιών επιτρέπει την προβολή των ανεμιστήρων των μπροστινών οδηγήσεων, παρέχοντας ταυτόχρονα ανώτερη ροή αέρα και κυκλοφορία. Ο σχεδιασμός βραχίονα ανεμιστήρα VGA υποστηρίζει ανεμιστήρες έως 2 x 120 mm για ανώτερη ψύξη VGA. Υποστηρίζει υγρή ψύξη στο μπροστινό, πάνω και πίσω μέρος της θήκης για μέγιστη απόδοση ψύξης.

Aerocool Atomic v2 ARGB Mini Tower Case

101,07
Θήκη μίνι πύργου υψηλής απόδοσης με σχέδιο εμπρός πλέγματος για αυξημένη κυκλοφορία αέρα και προβολή του μπροστινού ανεμιστήρα LED. Η ευρεία και στιβαρή σχεδίαση πλαισίου υποστηρίζει δύο επιπλέον κάθετες υποδοχές επέκτασης, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε την κάρτα γραφικών σας σε κάθετη θέση. Πλήρης γυάλινη πλαϊνή πλάκα με βολικό μηχανισμό και λαβή μεντεσέ για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο ενώ προβάλλει το εσωτερικό της εξέδρας σας. Δύο ελαστικοί δακτύλιοι καλωδίων και δύο σωλήνες διέλευσης καλωδίων στο δίσκο της μητρικής πλακέτας επιτρέπουν αποτελεσματική διαχείριση καλωδίων διατηρώντας τα καλώδια σας τακτοποιημένα και ασφαλή. Έρχεται εξοπλισμένος με έναν ανεμιστήρα ARGB 20cm μπροστά και έναν ανεμιστήρα ARGB 12cm στο πίσω μέρος της θήκης που μπορεί να ελεγχθεί μέσω της μητρικής πλακέτας ARGB ή του κουμπιού ελέγχου LED.

Aerocool Bionic Black

62,65
Με μοναδική σχεδίαση μπροστινού πίνακα RGB, αυτό το case προσφέρει μια φουτουριστική εμφάνιση και αίσθηση sci-fi στo gaming setup. Εφοδιασμένο με γυάλινο πλαϊνό πλαίσιο για να επιδείξει το εσωτερικό του υπολογιστή.

Aerocool Cronus ARGB Mid Tower Case

115,82
Η ευρεία και στιβαρή σχεδίαση πλαισίου υποστηρίζει μητρικές κάρτες E-ATX για μέγιστη απόδοση και τρεις επιπλέον υποδοχές επέκτασης για κάθετη εγκατάσταση κάρτας γραφικών. Σχεδιασμένο από το ThunderX3, αυτή η θήκη μεσαίου πύργου υψηλής απόδοσης διαθέτει σχεδιασμό μπροστινού πίνακα RGB LED σχήματος X για να προσθέσετε μια κομψή αίσθηση στην εξέδρα σας.

Aerocool Cylon Mini RGB Black (AEROPGSCYLONMINI-BK)

45,30
Το Cylon Mini είναι ένα mini tower case με ένα πλήρες ακρυλικό πλαϊνό πλαίσιο για να προβάλλει το εσωτερικό της εξέδρας σας. Η κομψά σχεδιασμένη μπροστινή οθόνη LED RGB ανάκλασης εμφανίζει πάνω από 13 λειτουργίες φωτισμού. Επιλέξτε από μία από τις 6 ροές RGB ή επιλέξτε από 7 στατικές λειτουργίες χρώματος, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε το δικό σας μοναδικό στυλ.

Aerocool Cylon Mini Tower Tempered Glass (AEROPGSCYLONMINI-TG)

51,03
Το Cylon Mini Tempered Glass είναι ένα mini tower case με ένα γεμάτο γυαλί πλαϊνό πλαίσιο για να προβάλλει το εσωτερικό της εξέδρα σας. Η κομψά σχεδιασμένη μπροστινή οθόνη LED RGB ανάκλασης εμφανίζει πάνω από 13 λειτουργίες φωτισμού. Επιλέξτε από μία από τις 6 ροές RGB ή επιλέξτε από 7 στατικές λειτουργίες χρώματος, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε το δικό σας μοναδικό στυλ.

Aerocool Cylon Mini Tower White

48,26
Το Cylon Mini είναι ένα mini tower case με ένα πλήρες ακρυλικό πλαϊνό πλαίσιο για να προβάλλει το εσωτερικό της εξέδρας σας. Η κομψά σχεδιασμένη μπροστινή οθόνη LED RGB ανάκλασης εμφανίζει πάνω από 13 λειτουργίες φωτισμού. Επιλέξτε από μία από τις 6 ροές RGB ή επιλέξτε από 7 στατικές λειτουργίες χρώματος, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε το δικό σας μοναδικό στυλ.

Aerocool Cylon Pro Tempered Glass Midi-Tower White

80,00
Mid tower case υψηλής απόδοσης με κομψό σχεδιασμό RGB LED στον μπροστινό πίνακα. Έρχεται με ένα γεμάτο γυαλί πλαϊνό πλαίσιο για να αναδείξει το εσωτερικό της εξέδρας σας. Οι αεραγωγοί στις πλευρές του μπροστινού πίνακα παρέχουν ανώτερη ροή αέρα και αερισμό.

Aerocool Glo Midi-Tower Black

74,56
Mid tower case υψηλής απόδοσης με διπλές λωρίδες LED RGB στο μπροστινό πάνελ και πλαϊνό πλαίσιο από γυαλί για να προβάλλετε το εσωτερικό της εξέδρα σας Ζήστε τη θήκη σας με 13 λειτουργίες φωτισμού που μπορούν να ελεγχθούν μέσω ενός βολικού κουμπιού ελέγχου LED: 6 τρόποι ροής RGB και 7 στατικές λειτουργίες χρώματος. Υποστηρίζει μητρικές κάρτες υψηλών προδιαγραφών, όπως το SSI CEB form factor για μέγιστη απόδοση συστήματος.
PRODUCT LANDING PAGE

Vitra Chair -
Classic Design.

DESIGNER:

Charles, Ray Eames

MATERIALS:

Wood, Leather, Metal

CLIENT:

Woodmart, Basel

$1999.00

ALL-IN-ONE ECOMMERCE SOLUTION

ABOUT OUR WOODMART STORE

Nec  adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam a adipiscing enigm dignissim congue egestas sapien a. Scelerisque ac non ut ac bibendum himenaeos ullamcorper justo himenaeos vel a sapien quis.

JOIN OUR NEWSLETTER NOW

Will be used in accordance with our Privacy Policy

FURNITURE GUIDES

OUR LATEST NEWS

Latest trends and inspiration in interior design.